human | human Versión Accesible|  es Otros idiomas
Portal del Empleado
Val
Cas

Nous Espais Torrent

Nous Espais Torrent, S.A és una empresa pública municipal, de caràcter unipersonal i mig propi del seu soci únic l’Ajuntament de Torrent.

Constituïda en novembre de 1999, amb capital íntegrament municipal, ha desenvolupat des d’eixa data diferents projectes i gestions, sent una ferramenta àgil i molt útil per al consistori torrentí per l’envergadura dels seus projectes, per l’interés social dels servicis que presta a la ciutadania i per l’eficàcia en la seua gestió.

Nous Espais Torrent, S.A. desenvolupa la seua activitat pública empresarial de forma coordinada amb els servicis municipals de l’Ajuntament de Torrent amb el fi prioritari de situar a la ciutat a l’altura de les grans ciutats de la nostra geografía, dotant els seus ciutadans la major qualitat de vida desitjable i possible.

Com a empresa instrumental de l’Ajuntamentde Torrent, gestiona i executa qualssevol projectes que aquell li encomana, dins del seu objecte social, en la línia de fer de Torrent, com a ciutat harmoniosa en la convivència ciutadana i respectuosa amb el medi ambient que és, un poble en continu creixement i desenvolupament amb l’ineludible i necessari acoble a l’entorn i realitat vital dels seus propis veïns.

Ubicades les seues dependències en el centre històric de la ciutat, enfront de l’emblemàtica Torre, les seues oficines estan obertes als ciutadans per a la consulta i gestió de diferents tràmits, principalment pel que fa a vivenda, jardineria i urbanisme, estenent la seua activitat a un variat catàleg de servicis d’interés col·lectiu ciutadà.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.